MC verkstad

Välkommen till vår moderna mc verkstad. Vi är specialiserade på att utföra service och reparationer på motorcyklar, oavsett varumärke. Med vårt kunniga team av erfarna mekaniker kan du känna dig trygg när du lämnar in din mc till oss. 

Vi förstår hur viktigt din motorcykel är för dig och det är därför vi alltid strävar efter att leverera högsta kvalitet på vårt arbete. När du lämnar in din mc till oss kan du lita på att vi utför alla nödvändiga åtgärder för att hålla din motorcykel i toppskick. Oavsett om det handlar om en vanlig service, en större reparation eller andra mekaniska problem, så har vårt verkstads team den kunskap och erfarenhet som krävs för att lösa det.

Vår mc verkstad är utrustad med den senaste tekniken för att kunna hantera alla typer av diagnosering, reparationer och underhåll. Vi använder bara högkvalitativa reservdelar och verktyg för att se till att din motorcykel alltid fungerar som den ska.

Så oavsett om du behöver en enkel service eller en större reparation, så kan du lita på att vi tar hand om din motorcykel på bästa möjliga sätt. Vi utför även skadereparationer och har avtal med de flesta  försäkringsbolag.

Våra verkstadstjänster

Priserna gäller för motorcyklar i originalutförande och utan kringutrustning och väskor.

 • Säsongsservice Harley/Custom (exkl. M8)
  3995 Kr
  Kontroll av ca 25 punkter. Inkluderar byte av motor, primär och växellådsolja. Byte av oljefilter, tändstift samt rengöring av luftfilter.
 • Säsongsservice Harley M8
  4895 Kr
  Kontroll av ca 25 punkter. Inkluderar byte av motor, primär och växellådsolja. Byte av oljefilter, tändstift samt rengöring av luftfilter.
 • Säsongsservice mc typ road eller touring
  3495 Kr
  Kontroll av ca 25 punkter. Inkluderar byte av olja och oljefilter.
 • Däckskifte (exkl. arbetstid för demontering/montering)
  595 Kr
  Inkluderar balansering. Gäller däck upp till 200 i bredd.
 • Gaffelservice
  2700 Kr
  Byte av packboxar och gaffelolja.
 • Bromsservice
  695Kr
  Bromsvätskebyte fram och bak samt kontroll av skivor och belägg.
 • ABS Bromsservice
  1495 Kr
  Bromsvätskebyte fram och bak, elektronisk avluftning av ABS system samt kontroll av skivor och belägg.
 • Byte av avgassystem
  från 750 Kr
 • Rekond, Tvätt och polering
  från 1595 Kr
  Vill du återuppleva ny hoj-känslan? Låt oss tvätta, polera och rekonditionera din mc.
 • Transport av mc
  från 695 Kr
  Vi hämtar din mc i samband med bokning av verkstadsbesök. Vi hämtar inom hela Stockholm.
 • Övriga reparationer, felsökningar osv
  1095 kr/h
  kontakta oss för kostnadsförslag.

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Nu är vi auktoriserade återförsäljare av Dr. Jekill &  Mr. Hyde som erbjuder avgassystem med elektroniska spjäll så att du med en enkel knapptryckning kan stänga av ljudet. Systemen är godkända i hela EUROPA! Slipp krångel med besiktning och griniga grannar. Finns för Harley-Davidson, Indian, Victory, BMW och Triumph. Kontakta oss för pris.

Vill du hellre konfigurera själv? Inga problem. Konfigurera ditt system på J&Hs hemsida när du är klar kan du skicka oss din unika konfigureringskod så återkommer vi med ett pris inkl. montering.