OM kymco

Oavsett om du jobbar hemma på gården, jagar i skogen, utfordrar hästarna eller nöjeskör på fritiden ,så finns det en perfekt Kymco ATV för just dig. Alltid med gedigen kvalitet i minsta detalj, kraft så det räcker och blir över, och komfortlösningar som gör att du alltid åker bekvämt – oavsett uppgift och underlag.

Vi på Pauls Motor är stolta över att vara auktoriserade återförsäljare av Kymco och kunna erbjuda hela sortimentet av både fyrhjulingar och tillbehör. Självklart tar vi gärna hand om din atv i vår verkstad när det är dags för en service.  

Kymco som varumärke har funnits i över 30 år, men faktum är att Kymcos historia går betydligt längre tillbaka i tiden än så. Redan på 60-talet byggde Kymco mopeder och motorcyklar under ett annat varumärke, och på 80-talet inleddes ett nära samarbete med den japanska Honda-fabriken.  Idag är Kymco ett av de ledande varumärkena inom ATV och ligger i topp vad gäller sålda maskiner på flera europeiska marknader. Och det är inte så konstigt.

Kymco har bland annat tillverkat mopeder och motorcyklar och reservdelar till Honda, BMW och Kawasaki. Kymco är idag representerat i 100 länder världen över 

Med 3 års garanti och genuin kvalitet till rätt pris, levererar Kymco exakt det den moderna ATV-köparen vill ha. Prova själv så kommer du förstå vad vi menar.